Koronatagadók és vakcinaellenesek? Miért hisz rengeteg ember Összeesküvés elméletekben?

  Megtekintés 45,334

Tanulom Magam

14 napja

Sziasztok! A mai videóban arról lesz szó, hogy miért hisz olyan sok ember különféle összeesküvés elméletekben, különösképpen miért hisz ilyen sok ember a covid19-el kapcsolatos konspirációs teóriákban.
Tanulom Magam Érzelmi Intelligencia Online Videótanfolyam:
www.tanulommagamtanfolyam.hu/

Attis Instagram:
attis_ae_tm

Tanulom Magam Tanulók csoport:
groups/357558988087676/

Tanulom Magam Instagram:
tanulom_magam

Tanulom Magam Patreon
www.patreon.com/tanulommagam

Látogassatok el a Tanulom Magam facebook oldalára is, friss infókért, hírekért:
tanulommagamofficial

Email: tanulommagamcsatorna@gmail.com

Megjegyzés
Kéri Kincső
Kéri Kincső 5 órája
Eddig szerettem a videóidat Atis, de most ment a leiratkozás... :( Nem azért vagyok a vakcinák ellen, mert “szeretném különlegesnek érezni magam” meg ezek a hülyeségek. Ismerünk egészségügyben dolgozókat és sok ember pont ezek a vakcinák mellékhatásai miatt kerültek be és mentek el. Nem is kell megvárni a hosszú távú hatásait, elég ha megnézzük a rövid távúakat...
ENER GY
ENER GY 15 órája
Attis, alapvetően bírom a csatornád, én egyike vagyok azoknak akiket ti konteósnak bélyegeztek meg. Egy dologra válaszolj szerinted a világon nem mindent a pénz irányít? Szerinted az egész korona vírus járvány ennyire elképzelhetetlen hogy egy mesterséges kísérlet aminek elsősorban gazdasági érdekek voltak az alap koncepciói? Aminek a vakcinák legyártása a második felvonása annak amit amit már 2019ben elkezdtek? Bill Gates maga nyilatkozta, hogy a bolygón túlnépesedés van amit csökkenteni kell. Nem furcsa véletlen hogy rá 1 évvel később jött is a csökkenés? Én nem mondom 100%ra hogy nekünk van igazunk, sőt szeretném ha tévednék! De egy oylan világban amit a kapitalizmus és a korrupció irányít én nem tudok nem hinni abban, hogy ez a természet műve valamint az oltás az emberiség fennmaradását szolgálná. A lényeg ezekről regényt lehetne írni hogy kinek van igaza kinek nem és ha nem akkor miért nem ki látja rosszul ki elvakult ki nem, stb.. Ezt az egész jelenlegi helyzetet az idő ami fogja igazolni. Szóval én csak annyit mondok várjuk meg mik lesznek a vakcinák esetleges hosszútávú mellekhatásai mondjuk a következő 5-10 évben! :) Aztán örömmel néznem meg ennek a videónak a folytatását.
Horváth Károly
Horváth Károly 16 órája
Mészáros Lőrinc Orbán Viktor pénztárcája. Ja nem bocsi O egy jó vállalkozó. Ez összeesküvés e? Szerintem nagyon rossz irányból közelítetted meg a dolgot.
44 4
44 4 Napja
Csalódtam benned!!!! Szégyeld magad! Buta, ostoba??? 👎😡 SAJÁT MAGAD JÁRATTAD LE nem kell, h bántsunk ezzel az értelmetlen zagyvassàggal most komolyan, kinek akarsz pedàlozni?! Mindent össze hoztál itt🤮 A vakcinát nem akarok ellen, mindent mihez közünk nincs!!! A sok hazug gyerekes agymosott áradatodról szól! A saját akaratunkról miért nem hallottam 1 szót sem?! Jogom van eldönteni mit teszek saját szervezetemmel!!!.Te most ezzel beàlltàl abba a sorba ami ezt tiltja, az egészségemhez sem neked sem másnak nincs köze! Dohányzól? Iszol? Drogos cagy? Mert ezek is veszélyesek az egészségedre!!! Ezekről miért nem hallottam ebben a FRÖCSÖGŐ VIDEÓIDBAN 1 szót sem? Jaa mert diplomás vagy és túl felsőbb rendűnek tartod magad hogy valósàgot megemlitsd. Mennyit kaptàl ezért? Mindent mit állítasz saját magadból indulva adod ki, mintha ön vallomás lenne azokról ahogy te élsz és gondolsz csak tagadód. Mindez mit itt FRÖCSÖGSZ te vagy🤣🤣🤣 Gratulálok, te vagy a Debiàns, te vagy a veszélyes es te vagy az idióta.... Merth szerinted mi vagyunk 🤣 PÉNZT KUNCSORGÓ VAGY, REMÉLEM ELEGET NYALSZ, H FOLYTASD EZT AZ UNDORÍTÓ GÚNYOS LEJÁRATÁST, a kenyelmes úri életed fenn tartásàhoz🤮🤮🤮
Alitta Robag
Alitta Robag Napja
Szia, szuper a videó és nézve egy kérdés ütött szöget a fejembe: az összeesküvés-elméletek mióta léteznek? Az 1918-as spanyolnátha idején is volt már valamilyen formában? Vagy az információs társadalom hozta magával? Köszönöm, ha foglalkozol a kérdéssel. Nagyon jók és hasznosak a videóid, csak így tovább! :)
MRZsiir
MRZsiir Napja
Ha a vakcina tartalmaz 5G-s nyomkovetot (ami technologiai oldalrol nezve lehetetlen) azert, hogy NSA nyomon tudjon kovetni, akkor az jo. eloszor is ha eltevedsz, akkor csak felhivod oket, hogy igazitsanak mar utba teged, hiszen folyamatosan tudjak, hogy merre jarsz. Masreszt pedig annyi lassu felfogasu ember el ma a vilagon es mint tudjuk az 5G a leggyorsabb adatatvitel. Igy remenykedem abban, hogy a lassabb emberek felfogokepessege is fel tud gyorsulni az oltas hatasara..
Kriszta Krisztina
Kriszta Krisztina 2 napja
Nagyon hasznos kis videó, értékes gondolatokkal. Kellően toleráns, empatikus, ugyanakkor egyenes, józan és irányt mutató. Köszönöm!
Dudu ASD
Dudu ASD 2 napja
310 Dislike a videón… A tíz páros, a három páratlan, Ha a háromból páros számot akarunk csinálni mint a tíz, el kell vennünk belőle egyet, marad kettő ami már páros. Ha az elvett egyet hozzáadjuk a tízhez, lesz belőle tizenegy, amiből ha elvesszük a kettőt marad kilenc. 911! 911 egy összeesküvés elméletekről szóló videó alatt… Ez nem lehet véletlen! :O Én szeretem az összeesküvés elméleteket, a többség elég vicces, de van néhány komolyan elgondolkodtató és olyan is akad amiben szeretnék hinni mert nagyon érdekes dolgokat bizonyítanának.
Ágnes Juhász
Ágnes Juhász 2 napja
Ahhoz, hogy valaki ne értse azt az egyszerű összefüggést, hogy a viselkedésével árt másoknak, ahhoz igenis muszáj ostobának lenni. Ezek az emberek ostobák.
HUNCSA1
HUNCSA1 11 órája
Mivel is ártanak? Te beoltatod magad akkor mit érdekel téged ha a másik nem teszi. Erről szövegelnek, hogy a vakcina megvéd a vírustól akkor mit érdekel téged az oltatlan és miért lenne másokra veszélyes? Jelezem újra a vakcina téged megvéd erről lehet hallani.
Edmond Pihe
Edmond Pihe 2 napja
Ez tetszett nagyon! :) De őszintén nem szeretném látni a facebook feed-ed ajánlásait, mert tettél be azért jópár posztot a témával kapcsolatban. :D Fix az arcodba tolja az a gyíkember háttérhatalmat akik a laposföld másik oldalán lévő lyukban élnek, és a szövetkeztek a hold sötét oldalára menekülő náci katonákkal, hogy kifejesszék ezt a vírust, hogy beadhassák a csipszet tartalmazó vakciónát az emberek irányítására.
Gyöngyi Potyka
Gyöngyi Potyka 2 napja
Az ilyen emberek el akarják hitetni magukkal, hogy nincs semmi baj, ezzel levéve a válkukról a felelősséget, ha esetleg meghal miattuk a mama egy "kitalált" vírus okán
katymajani
katymajani 3 napja
Ja, és az új infó: a beoltott emberekre már valamiért nem akarnak biztosítást kötni a biztosítók... ez azért elgondolkodtató ;)
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 3 napja
Rendes barátaid lehetnek... ha ilyeneket küldözgetnek. _Szerinted mivel akarnak szembesíteni?_
Milán Vámos
Milán Vámos 4 napja
Miért kéne edukatívan álni a hülyékhez? Tényleg oda jutottunk a 21.századra hogy ha valaki nem vesz fel maszkot amikor világjárvány van akkor az érzéseivel kell foglalkoznunk? A valós helyzet az hogy ezeket az embereket nem lehet meggyőzni nem fognak veled leülni vitatkozni sem mert "hisznek" és a hit olyan dolog aminek nincs szüksége érvekre.
Lellushka ASMR
Lellushka ASMR 4 napja
"nem kérjük a bezártcságot" - nincs több kérdésem.
Nikcsi
Nikcsi 4 napja
Tényként van kezelve, hogy az hülye, aki nem oltat és tart az esetleges mellékhatásoktól és kell neki ami vigasztalja, hogy nincs vírus és nem betegedhet meg. Az oltás NEM 100%osan véd a vírus ellen, de mégis úgy kezelik magukat az oltottak nagy része, mintha ők halhatatlanok lennének. Szerintem mindegy melyik "oldalon áll" az ember mind a két oldal mond hülyeségeket, hogy a másikat meg tudja cáfolni. Mindenesetre kíváncsi vagyok mi lesz ebből az egészből. 😅
HUNCSA1
HUNCSA1 4 napja
Hát zajlanak kutatások amelyek nem vakcinák és védelmet nyújthatnak a korona ellen és gyógynövényekkel is kísérleteznek egész jó eredményekkel.
Ferenc Metzinger
Ferenc Metzinger 4 napja
Hali! Tökéletesen körül írtad a dolgot. Biztos rengeteget dolgoztál vele. Ezt így szavakba önteni nem semmi. Bár mivel ennyire komplex téma a Covid és az emberek értékrendje, szerintem az átlag ember meg sem érti és fel sem fogja. Sok példát hozol, kitérsz a mai "friss" hitekre, meggyőződésekre. Sok embert meg tudsz mozgatni ezzel a videóval. Nagyon megosztó is ezáltal. Sajnos úgy vélem, hogy aki vírus tagadó az menthetetlen. Viszont érthető is. Általános emberi reakció az ismeretlentől való félelem és a személyes rossz értékrenden változtatni is nagyon nehéz. 🤷‍♂️
HUNCSA1
HUNCSA1 11 órája
"Sok példát hozol, kitérsz a mai "friss" hitekre" De arra oda figyelt, hogy a friss híreket vagy tavalyi híreket elhazudja. "Ezt így szavakba önteni nem semmi." Egy ilyen egyoldalú hülyeséget nem olyan nehéz. Csak hitelesen kell hazudozni. Ez nem jött össze mindenkinél, mert nem mindenki tájékozatlan itt.
Jumbijo
Jumbijo 4 napja
Te, aki beoltatod magad, nyugodtan ücsöröghetsz majd egy kávézóban a kis oltási könyveddel. Én nem, mert nem kérek ebből a sz@rból! Ezért engem kitiltanak, mert ha én is beülnék ebbe a kávézóba melléd, megfertőzhetnélek. Én vagyok rád nézve a veszélyes elem. De akkor te minek is lettél beoltva? Nem kaptál védettséget? Nem leszel immunis? Nem lesz sokkal enyhébb a betegség lefolyása? Ezt valaki magyarázza már el nekem, mert ez számomra felfoghatatlan! Nem csak magamra jelentek veszélyt, ha nem vagyok oltva? Az oltottak is tovább fertőznek, s tovább fertőződhetnek. Akkor a szomszéd asztalnál ülő, szintén kis oltási könyvvel rendelkezőtől nem ugyanazt a vírust kapod meg, amit tőlem kapnál? Ezek egyszerű kérdések, és bizonyára ban rájuk józan, logikus magyarázat. Szóval kíváncsian várom.
HUNCSA1
HUNCSA1 4 napja
Az a lényege, hogy minél több embernek legyen kedve beoltatni magát. Így is lehet ösztönözni a lakosságot. Jó persze az se hátrány inkább előny, hogy a vírus lefolyását érezhetően gyengíti, de azt nem lehet tudni, hogy kinél lenne amúgy is enyhe lefolyású. A másik, hogy a vakcina megvéd a vírus általi szövődmények kialakulásától. Azt nem tudom ebben mennyi valójában az igazság.
M A
M A 4 napja
Afekta Jancsi
Krisztina Számel
Krisztina Számel 4 napja
Én úgy gondolom egyébként, hogy nem csak tagadó és elfogadó emberek vannak, mivel nem mindenki aki nem adatja be, tagadja a vakcina hasznosságát. Így néha hiányolom a "tisztelet a kivételnek" részt bizonyos megjegyzések esetén. :/
Anette0118
Anette0118 4 napja
300 konteos nem ért egyet 😂
HUNCSA1
HUNCSA1 11 órája
Aminek a többsége ténylegesen tájékozódik :D. Ja és ne feledjük ha már az összeesküvéseket is szóba hozta akiket ezek szerint nem ismer név szerint vagy szándékosan elhazudta Drábik és Bogár. Persze nem csak e két név van összesen, ennél sokkal hosszabb a lista.
Eveli László
Eveli László 4 napja
Én egy ilyen konteóhívőt ismerek, próbáltam észérvekkel meggyőzni. Észérvekkel elmagyaráztam, hogy miért lenne fontos beoltatni magát és rávilágítottam arra, hogy milyen logikai hibák vannak az érveléseiben. Erre megkaptam, hogy kártyás vírushordozó vagyok. :)
Eveli László
Eveli László 2 napja
@HUNCSA1 Szerintem elég tájékozott vagyok ahhoz, hogy eldöntsem kérjem-e az oltást. Az, hogy nem hiszek el mindenféle összeesküvés elméletet nem jelenti azt, hogy ne ismerném őket. :)
HUNCSA1
HUNCSA1 2 napja
@Eveli László "agyhalott zombik" Én Inkább azt mondanám, hogy tájékozatlan vagy.
Eveli László
Eveli László 4 napja
@HUNCSA1 Nyilván van a testemen vagy a testemben valamilyen vírus, hiszen számos vírussal élünk együtt. De jómagam a korona vírussal szemben teljeskörű védelmet élvezek jelenleg. Tehát ha véletlenül a szervezetembe kerülne nem, hogy nem betegítene meg, de még csak szaporodni sem lenne képes. 😀 Amúgy az említett úriember mondott ennél jóval elrugaszkodottabbakat is. Hogy mi agyhalott zombik vagyunk akik szabadon terjesztjük a kórt és az egészséges oltatlan embereknek tőlünk kell félniük. 😀
HUNCSA1
HUNCSA1 4 napja
"Erre megkaptam, hogy kártyás vírushordozó vagyok" Mivel az is vagy. Tehát most magadon nevettél :D.
Béla Kovács
Béla Kovács 5 napja
Azért a 2015ös események után nem bevándorlásellenesnek lenni az a butaság... Hol voltál amikor bevándorlók ezrei taposták le a déli határ közelében a termést, szemeteltek, loptak?... Videók vannak róla a mai napig... Hogy érezte magát az a 70 éves öregasszony aki a saját házából nem mert kijönni, mert az ablakából éjjel nappal azt látta, hogy kétes külsejű emberek mászkálnak a kertjében? A kölni események után, vagy a fejlevágások után ki az a barom aki még hisz abban, hogy ez a fajta bevándorlás hasznos és jó? Nem tudom haver Te hol élsz, de hogy a kormányellenesség Téged is elvakít az százas. Szerintem nem baj ha valaki kormányellenes, legyen, szíve joga, de ne essünk már túl a lónak a túlsó oldalára. Annak ami 2015 után történt migri ügyben annak jelenleg is beláthatatlan következményei lesznek. Komolyan csodálkozni tudok, amikor értelmes emberek, mint amilyen Te is vagy ilyen baromságokat bír beszélni egy amúgy jó videóban... Dánia most akarja megkezdeni a migránsok hazatoloncolását? Miért? Mert olyan jó a bevándorlás? Nem, azért mert ezek ingyenélők, dolgozni nem akaró analfabéták stb... Komolyan Te ebben a témában honnan szeded az infóidat? Amúgy a 10 ok amiért jó Magyarországon élni című videódat azóta sem találom, talán mert nincs? Szóval ha Te azért vagy itt, hogy tudást és észt ossz a magyaroknak, akkor légy szíves azt ossz, mert a semlegességed eléggé megingott és ezáltal a hitelességed is egy jó ideje... Amit mérhetetlenül sajnálok...
HUNCSA1
HUNCSA1 4 napja
Németek is már vagy 2 éve kijjebb akarják rugdalni a migriket és nem csak ez a két ország. Ha épp szerencséje van az embernek akkor talál kis csatornás TV adásokat ahol hát elég undorító dolgokat lehet hallani arról, hogy miket megmernek tenni a migrik. Pár évvel ezelőtt a lengyelek is kimentek tüntetni, mert nem kérnek a migrikból :), de nyilván mi vagyunk az idegengyűlölők. Nem mintha mi nem szívtukvolna meg a nagy befogadásunkkal. Trianona történelmi példánk.
katymajani
katymajani 5 napja
Kedves Atis! Legközelebb készülj fel inkább rendesen. Ne ezeket az idióta koronatagadókat és űrlénytyutyutyuzókat hozd fel példának, hanem tájékozódj normálisan, és nézd meg Alan Watt: az emberi psziché manipulálását, kgb és cia ügynökök vallomásait a társadalomirányító kormányzati módszerekről, és ténylegesen olyan kísérleteket és eseményeket, amikor kiderült, hogy a politika és a média lebukott. Elég markáns példa, mikor 1-2 éve kért nyilvánosan bocsánatot a német kormány, amiért kísérleti jelleggel még a 70-es években pedofilokhoz helyeztek el árva gyerekeket. Még könyv is készült belőle. De legalább mindennek a kísérletnek a költségét az adófizetők finanszírozták... Rengeteg sötét emberkísérlet volt még a világon, ezekről vannak nagyon jól összeszedett videók is, amik, félreértés ne essék, mind a mai napig tartanak. De amúgy az a röhej, hogy minden a legtöbb film, rajzfilm és anime is feldolgozza ezt a fajta sötét oldalát a hatalomnak, amik korábban, vagy később igazolást is nyernek, hogy nem csak a képzelet szüleménye az ilyen csavaros "összeesküvés"... csak most nem Fegyvernepper, hanem gyógyszernepper van. Úgyhogy remélem, hogy legközelebb jobban felkészülsz, és ezt a lehető legjobb szándékkal mondom, mert amúgy bírom a videóidat :)
HUNCSA1
HUNCSA1 4 napja
Ha már említed a kísérletet pár napos hír, hogy az angoloknál részt lehetett venni egy koncerten zárt helyen és nyíltan megmondták a szakik, hogy ez most egy kísérlet, hogy mennyire terjedhet a beoltottak között a vírus.
katymajani
katymajani 5 napja
ja, meg meg kell nézni még a madár- és sertésinfluenza példáját. Akkor is ugyanezt akarták csinálni, még oltás is volt, de akkor még ilyen szinten nem tudták véghez vinni a tervüket. A WHO-val az élen...
katymajani
katymajani 5 napja
Ha már kísérlet. Dr. Pócs Alfréd elmondása alapján ezek az oltások egészen 2023.01.31-ig "kísérleti stádiumban" vannak. És ezt belső körből tudom, hogy annyira nem ismerték ezeknek az oltásoknak a mellékhatásait, hogy ha bemondtad, hogy volt, vagy van valami egyéb bajod, akkor már nem oltottak, mert nem is ismerték, hogy vajon milyen reakciót vált ki az oltás. Most már azért bátrabbak, de nem azért, mert már az elején minden tudományos bizonyítással igazolhatták, hogy RÖVID távon, mit vált ki az emberből. Pl. Amerikában tömegesen fordulnak orvoshoz nők, hogy baj van a veséjükkel, meg több, mint 2 hetet csúszik a menstruációjuk a Pfizer oltás óta. Még mondhatnék száz ilyen történetet, de az is csak összeesküvés, mert a deMagóg1 tévén nem hangzott el. huload.info/cloud/ybG_uM12pZymqaI/vide.html
katymajani
katymajani 5 napja
Mi van a több tízezer orvos világszerte, akik elutasítják ezt a túllihegést? Mi van Flavia Grosannal, akiről több orvost is megkérdeztem, és azt mondták, hogy teljesen megfelel a valóságnak, amit mond? Mi van a kórházi dolgozókkal, akik nem azért nem akarják, hogy bemenjen a beteg, mert a koronát elkapja, hanem mindenféle egyéb kórházi fertőzést kapnak el, és abba halnak bele. Nem a koronába. Hogy tudnak a kórházi dolgozók majd elszámolni azzal, hogy a nem steril munkavégzés miatt (és igen, elég gyakori mind a mai napig, hogy nem mosnak kezet két beteg között, meg persze a ugyanabban a ruhában szálltja egész nap a kis "potyautasokat", és viszi egyik betegről a másikra. Semmelweis sírna...). Gyógyítani akarnak, de ehelyett ők ölnek. Ez nem is leginkább az ő hibájuk, hanem a helyzeté, hogy 200 betegre jut 3 nővér. A statisztikák is azért mutatnak több halálozást, mert rengeteg ember olyan beavatkozása maradt el, ami életet ment, számos szűrést nem tudnak elvégezni, ami kimutatná még időben a bajt, és nincs sok embernek pénze kifizetni a magánorvosokat. Ha már azt terjesztitek, és meg vagytok róla győződve, hogy a politika, a média, és az üzlet világa (a gyógyszeripar is profitorientált) mind habos-babos, sosem hazudna az embereknek és az emberek jólétén kívül semmilyen egyéni érdek nem hajtja őket, legalább ezekbe az alapvető egészségügyi dolgokban tegyünk fel kérdéseket és nézzünk utána. Ezt még szerintem a legnagyobb összeesküvésezők is elfogadhatják :)
katymajani
katymajani 5 napja
Én csak azt tudom mondani, hogy aki lusta gondolkodni, és nem tudja felelősségteljesen felmérni a kockázat-hasznot, az menjen nyugodtan oltani. Legalább meglesz a kvóta :D
katymajani
katymajani 5 napja
Ha tudni szeretnél mindent az összeesküvésekről, hogy egyáltalán mikor és kik találták ki az "összeesküvés" kifejezést, akkor kérlek nézd végig ezt az interjút. Ha objektívan gondolkodónak tartod magad, meghallgatod figyelmesen a másik felet is, különben nem lehetsz hiteles. (Y) huload.info/cloud/15zMrthnqJuIhJY/vide.html
HUNCSA1
HUNCSA1 2 napja
@katymajani "persze, csak az az érdekes, hogy rengeteg olyan intellektuális embert ismerek: orvosok, ügyvédek, navosok, jegyzők, informatikusok, tanárok, hivatali dolgozók, vállalkozók, mégy egy fegyverkereskedőt is, stb." Ejha jó hosszú lista. Ennyit és ennyi félét én nem ismerek. "Szóval ez csak egy nagy vakítás, hogy csak a sikertelenek és az aljanép "hisz" ebben az "ágy alatti szörnyben"." Tudom épp erre céloztam a két közgazdásszal. Akik ezek szerint ismertek, de nem közismertek.
katymajani
katymajani 3 napja
@HUNCSA1 áhhh, ők csak bivalybasznádi közmunkások, akik a társadalmi sikertelenségüket és intelleltuális analfabétaságukat hőzöngő összeesküvéselméletekkel próbálják ellensúlyozni, ahol mindenki más hibás, ezzel védve az egójukat, és hogy ezáltal többnek érezzék magukat... persze, csak az az érdekes, hogy rengeteg olyan intellektuális embert ismerek: orvosok, ügyvédek, navosok, jegyzők, informatikusok, tanárok, hivatali dolgozók, vállalkozók, mégy egy fegyverkereskedőt is, stb. akik saját tapasztalataikkal is alátámasztják ezeket az "összeesküvéselméleteket". Szóval ez csak egy nagy vakítás, hogy csak a sikertelenek és az aljanép "hisz" ebben az "ágy alatti szörnyben". De valójában ott van az ágy alatt, csak nem szörny, hanem rosazabb: ember.
HUNCSA1
HUNCSA1 4 napja
Ha az összeesküvés hívők hülyék akkor Drábik és Bogár mi? :) Hogy csak két nevet mondjak.
katymajani
katymajani 5 napja
Csak egy national geographic-on leadott kísérlet arról, hogy hogy is működik a csorda/nyájszellem. Nem is "gyíkemberhívők" készítették... huload.info/cloud/w93QyqqUyaNsnWc/vide.html
Vakond Simple
Vakond Simple 5 napja
Én azokat nem bírom akik ilyeneket mondanak,hogy: -azért a jelleme is megmutatkozik az embernek, hogy oltat-e vagy nem -aki oltat az egyet is ért a Bill Gates-el -aki oltat az a sátán bélyegét kapja -aki oltat az megalkuvó -aki oltat az utazásért, teraszra kiülésért eladja a lelkét -aki oltat az majd belehal hehe,meg is érdemlik
Koponya kristály
Koponya kristály 5 napja
Én csak azért nem mondom hogy a föld lapos mert bizonyítható fizikai érveket tudok felhozni. De csak ezért. Mert más ha észérvet hozok fel és más ha inkább elkezdenék röhögni mint egy fogyatékos de észérvet nem tudnák az ellen felhozni hogy miért nem lapos. Na azaz ember manipulálható, el lehet vele hitetni hogy a föld lapos csak megfelelő kamuérvet kell felhozni amivel hihetővé válik számára. És inkább ebbe tartozik a többség gyermekkor óta. De aki észérvet hozott fel hogy miért nem lapos, vele ugyanezt nem lehet megcsinálni mert a tudás a hatalmában van. És a lapos földet nem tenném kompatibilissé a gyíkemberekkel. Pont azért mert az emberi elme ennyire befolyásolható semmit nem zárok ki. Bizonyítékom nincsen hogy nem léteznek gyíkemberek ezért nem mondok ilyet hogy nem léteznek. Ha valami nem létezik úgy tudom bizonyítani hogy a dolog kitalálóját bizonyítom. Meg azt is hogy hol tartózkodott mikor kitalálta meg mi volt az a dolog ami miatt kitalálta vagy mi volt az ami miatt azt hitte hogy amit kitalált az valódi vagy mi inspirálta a kitalációját.
Zoltan Janos Tar
Zoltan Janos Tar 5 napja
Akkor szerinted az összes vallás összeesküvés- elmélet? El kell, h keserítselek, ezekben több milliárd ember hisz a bolygón. És csak 1 kisebb része tartja magát felsöbbrendünek... 😉 Ez a szöveg 1 intellektuális Operatív Törzs- elöadásnak tünt. 🙈🙉🙊
HUNCSA1
HUNCSA1 4 napja
Szerintem Drábik és Bogár nem tartja magát felsőbbrendűnek például.
Roland
Roland 5 napja
Alapszabály: Ahol sok ellentmondás van, ott valótlanság, átverés zajlik vagy várható. Nos itt ebben a Covid témán belül bizony rengeteg az ellentmondás információk terén.
Zoltán Szilaski
Zoltán Szilaski 5 napja
Sziasztok itt egy csatorna ami a globalisták szándékaival törekvéseivel foglalkozik. Mert szerintem nem előnyös információk hiányában szőnyeg alá söpörni tényeket hogy az csak is konspirációs teória lehet..... :) huload.info/cloud/q9fQq9abzX6jfWc/vide.html
Kővári Ferenc
Kővári Ferenc 5 napja
Nem bírom ki, hogy ne kérdezzek még 1-et. Akinek van igazolványa, arra már nem vonatkoznak a korlátozások? Ha jól tudom semmi ilyenről nincs szó, vagyis adtatok a szarnak egy pofont. Gőzötök sincs semmiről, de beadattatok valamit amiről szintén nem tudtok semmit és ezzel van egy kártyátok, amivel a szórakoztató-, vagy vendéglátóipari egységek egyes részeit látogathatjátok. Tudjátok mi ez? Nem mondom meg. Aki nem érti, az adasson be magának dupla adagot, mert valakinek muszáj fenntartani azokat a helyeket, amiket többnyire csak pénz és időmilliomosok vesznek igénybe. Basszus mégis elmondtam. Na mind1. Ha akartok gondolkozzatok rajta, ha nem akkor nem. Mindenki maga dönthet róla mennyire hülyén akar meghalni.
Gábor Paupa
Gábor Paupa 5 napja
Van olyan típus aki a vírustól és az oltástól is fél.
Johnny Silverhand
Johnny Silverhand 6 napja
Imadom, hogy ezt a videot is egybol betalalta a tizmillio infektologus fotelszakerto, akik mindig azert rinyalnak, hogy legyenek ok is meghallgatva. Ugyanazokat az unalmas demagog 🌳szsagokat hallgatjuk toletek kedves idiotak mar a jarvany kezdete ota. Itt lenne az ideje vegre, hogy ti is meghallgassatok masokat.
Lilla Felföldi
Lilla Felföldi 6 napja
Jólvan Atikám, ha te mondod... egye fene, beoltom magam. Szeretlek, luw, stb. LIKEOLJÁTOK MÁR HOGY ELOLVASSA, HOGY SZERETEM!! XD De ha meghalok rákban a szuri miatt, akkor visszajövök hozzád kísérteni! :'D
adrienn kutasi
adrienn kutasi 6 napja
Én aki azt hiszi, hogy valaki megtalálta a death note ot 👁️👄👁️
Viktor Hegyi
Viktor Hegyi 6 napja
Már bocs, de ott a háttéren baloldalt a T-Rex-nek vagy nagyon nagyra lett festve a karja, vagy ő nem T-Rex. :|
Kővári Ferenc
Kővári Ferenc 6 napja
Majd el felejtettem. Bocsi Attis. huload.info/cloud/qJjKkqafs6Wpl4g/vide.html
József Szőke
József Szőke 6 napja
Az összeesküvés elmélet szerintem minden témában legalább 80%-ban igaz. Nem csak ebben a témában. Rövid időn belül mindegyik megállja a helyét vagy már történelem lesz belőle csak elhazudták. 🤷‍♂️ Én nem tehetek róla, ezek csak megfigyelések.
RAHEL IZ
RAHEL IZ 7 napja
2021. 05. 04. Miért hisz rengeteg ember Összeesküvés elméletekben? >>> Hát, talán azért, mert, amióta a human nem jár 4 kézláb, azóta létezik. (még a fejlettebb állatvilágban is) De, valóban, nem csak az elmélete, hanem maga az összeesküvés is! Pl. kezdjük kronológiai sorrendben, mely által láthatóvá válik, h olyan, mintha megállt volna az idő. Ami némi változatosságot hoz, az a technika vívmányai: Vallások - pénz/ vallások-pénz-hatalom/vallásháborúk pénz /háborúk -pénz (ez csekély esetekben) vallás-kontra vallás-pénz háború/ orvoslás (vagy annak látszata) vallás-orvoslás-pénz-háború. És, milyen a vallás? Mint a COVID = megfoghatatlan-láthatatlan-úgy magyarázod, ahogy akarok. (de, csak bizonyos embereknek megengedett, mert, a többit pofán csapják érte) és az a kis papírdarabka sok számmal, amit az emberi elme teremtett!, h jól megszívassa azokat, akiknek nincsen, és tesz is róla, h ne legyen, hiszen, akkor, kit fognak szívatni?! Ez, maga az ősi gyökerekkel rendelkező összeesküvés.
Kristof Sz.
Kristof Sz. 7 napja
Az "összeeskűves elméletek" címke mindenre ráragasztható ami megkerdőjelezi az mainstream média elbeszélését az aktuális történésekeről. Így fordulhat elő, h orvosok, szakemberek kerülnek egy kalap alá a laposföld hívőkkel. Vitara nincs lehetőség, mert mindenek felett áll a globális vélemény diktatúra. Mindenkit nevetségessé próbálnak tenni aki alternatív álláspontot képvisel. Hiába a tudományos eredmények, hiába a gyakorlati tapasztalat. Mindent visz az "összeesküvés elmélet", "laposföld" kifejezések. Nem kellenek érvek, nem kell vitatkozni sem, elég a varázsiget használni és a probléma az asztal alá söpörve. Ne vegyük válogatás nélkül egy kalap alá az idiótákat azokkal akik tudományos, gyakorlati tapasztalatokra alapozva állítanak valamit. Ne a médiának higyj, hanem a saját szemednek!
Márk Andorka
Márk Andorka 7 napja
Én már egyszerűen nem tudom mit higgyek. Az egyik ezt mondja, a másik azt. Fogalmam sincs melyik igaz, mert mindenben találok valami igazságot. De mindenkinek mégsem hihetek! És eldönteni sem tudom még kőkeményen a véleményemet. Úgyhogy mindenesetre betartom az előírt szabályokat, aztán bízok a sorsban. Ha beteg kell hogy legyek, úgyis az leszek, ha meg nem, akkor úgyse leszek, bármit tehetek. Tudom, elég primitív gondolkodásmód, de felvállalom. :) Remélem ezzel senkinek sem ártok. Nem szeretnék hülyeséget csinálni, de azért azt se nem hagyom, hogy megvezessenek.
Márton Szabó
Márton Szabó 7 napja
Az a baj, hogy sok elmélet mára már ténnyé változott
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 6 napja
@Márton Szabó A vírusokat is félreértették. Az emberek nem a vírusoktól lesznek betegek. Ellenkezőleg. Azért vannak jelen a vírusok, mert az ember megbetegedett. huload.info/cloud/urS9kpac1oFvl3Q/vide.html Az orvosok azon dolgoznak, hogyan kapcsolhatnák ki a szirénát. Közben az emberek többsége abszolút nem tudatos saját gondolataira, és érzéseire.
Márton Szabó
Márton Szabó 6 napja
@Mátyás Lantos Sok esetben így van ez, csak pár év vagy évtized kell, hogy sok tényként kezelt feltetelezés megcáfolodjon
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 6 napja
És amit régen ténynek hittek, mára már megbukott
C TOROK
C TOROK 7 napja
A valasz a kerdesre nagyon egyszeru. Pontosan ugyanazert, amiert ennek a videonak kozel 40.000 es nezettsege van. Mert manapsag az emberek sokkal inkabb hisznek youtube influencereknek mint a tudomanyos tenyeknek. Olyan emberek velemenyet tekintik mervadonak, akik szinte semmivel sem felkeszultebbek a temakorben mint a nezoik. Par internetes kereses es cikk elolvasa nem helyettesiti az egyetemen es a szakteruleten eltoltott eveket/evtizedeket.
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 6 napja
@C TOROK Azt tanulok amit akarok, de azt kell mondani, amit hallani akarnak. Követelmények persze vannak. Amit természetesen mindenki önszántából teljesít. Minden gépésznek pl tudnia kell a vas szén állapotábrát álmából felkeltve kívülről, holott az előadó állítása szerint sem fogja szinte soha senki sehol semmire használni. És amikor az ember végez, kell rájöjjön arra hogy az a sok minden amit elsajátított köszönő viszonyban sincs valós életbeli problémákkal, akár a konkrét munkafeladattal. És a területen dolgozó tapasztalt szakemberek rendre felvilágosítanak, hogy amit tanultam nyugodtan felejtsem el mind. Lehetőleg minél hamarabb. Mert ez munkahely, nem az egyetem. Nem csoda hát, hogy ennyi diplomás munkanélküli van. Hiába tanulom meg az ember alkotta szabályokat, a valóságban más szabályok érvényesek. A tanárok is arra biztatnak, hogy nem baj ha nem értem, csak vissza tudjam mondani. Igen, az egyetemen is. De szó szerint ám. Mert sajnos sokszor ők sem értik. Eleve nem követelmény, hogy értsem amit tudok. Sőt talán még előny is, mert nem kérdezek vissza. És bármit lenyomhatnak rajtam. Amit feltétel nélkül elfogadok. Vagy nem. A tudomány sem megkérdőjelezhetetlen. Az általános iskolai oktatással is baj van, az egyetemi miért lenne rendben?
C TOROK
C TOROK 6 napja
@Mátyás Lantos Az egyetemen nem tanitanak semmit. Az altalanos iskola es gimnazium az ahol tanitanak. Egyetemre az ember onszantabol megy es sajat maganak kell megtanulnia dolgokat, nem diktaljak le az oran a profok a tananyagot csak iranymutatast adnak. A temakoroket es hogy mit akar megtanulni az illeto maga valasztja igy semmit nem kell elfelejtenie. Nem fognak egy gepeszmernoknek politikai gazdasagtant a fejebe tomni es egy orvosnak sem a vas szen allapotabrat. Ezert nem kell elfelejtsen semmit, mert azt tanulja amit o maga valasztott.
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 6 napja
Ha már itt tartunk, essen szó arról is, hogy mit tanítanak meg az egyetemen. Éés abból a sok mindenből az egyén - aki mindenkire is hallgat - mit tanul meg ténylegesen. És cserébe mit kell elfelejtenie. _Figyelni és hallgatni _*_önmagára._*
Wex
Wex 7 napja
Kár hogy el lett kúrva ez a csatorna ilyen propaganda fossal, de ez van. További sok sikert. 👋🏻
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 5 napja
@Mr. Gólya Ja, me' nyüzüge.
Mr. Gólya
Mr. Gólya 7 napja
Ha szerinted a tények=propaganda, akkor tőled el kell venni a szavazati jogot, mert életképtelen vagy.
Viktor Nagy
Viktor Nagy 7 napja
Jòl megmondtad ,hogy akinek màs a véleménye ezekről a dolgokròr azok csak egyszerű hülye munkàsosztàly😆
Gabriel Mihaly
Gabriel Mihaly 7 napja
" a koronavírus ilyen, minden nap találkozunk vele és a mindennapi életünkre kihat" na ez a hazugság. Nem találkozom vele egyáltalán, semmi bajom, egy év sem volt elég arra hogy beteg legyek, még influenzám is csak rövid ideig volt néhány nap alatt túl voltam rajta. Csak a járványügyi intézkedéseket érzem.
Gabriel Mihaly
Gabriel Mihaly 7 napja
Itt van-e, ez egy tudós olyan dolgokat mond, tudományossággal alátámasztva ami okot ad arra hogy gyanakodjunk az oltásokban. Akkor ez összeesküvés elmélet? huload.info/cloud/0qbRyMKk2WB-d2M/vide.html
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 6 napja
@Mr. Gólya Rendben, akkor a harmadikat választom.
Mr. Gólya
Mr. Gólya 7 napja
>>tudós >>oltásellenes Válassz ki egyet. A kettő együtt nem megy.
Gabriel Mihaly
Gabriel Mihaly 7 napja
Te cimbi, szerintd aki hisz az összeesküvés elméletekben az információ nélkül teszi azt? Valamit hallott vagy olvasott róla, nem?
Réka Boros
Réka Boros 8 napja
nem kell mindenkit aki más véleményen van mint te, vagy mint a többség, egyből ostobának vagy tájékozatlannak titulálni és elítélni, na mindegy 😉🙂
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 6 napja
Aki jól tájékozott mások véleményét illetően, az az igazságtól messze van.
Takacs Nora
Takacs Nora 8 napja
Nem ertem, hogy mitol van neked ekkora arcod. Nalad sokkal okosabb, tanultabb emberek kozott is vannak szkeptikusak es (szamodra) "szelsosegesebben" gondolkodok, (szamomra alaposabbak, szelesebb latokorrel rendelkezok). Sokuk az akualis tudomanyteruletre szenteltek eletuk nagy reszet es lehet, hogy csak egy-ket teruleten, de azokban mely tudassal rendelkeznek. Meg ez a folyamatos altalanositas, azt is hadarva talalva... gyomorforgato egy figura vagy. :D Mar ne is haragudj, de egy bufeszakon vegzett, ide-oda kapkodo gyereknek nem ilyen feluleteken kellene tovabb rontania a, mar igy is rossz uton halado fiatalok edukalasat. Kivalo marketinges vagy MLM-es valhatna beloled, a(z igazi) tudas atadasat pedig hagyd mar ra azokra, akik valoban szakertoi egy-egy temanak!
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 6 napja
@Mr. Gólya Én azt nem értem, hogy neked mitől van ⌞ekkora⌝ arcod.
Takacs Nora
Takacs Nora 7 napja
@Mr. Gólya Ok, jol megmondtad, okos vagy, ebben ez a csatorna is sokat segithetett, csak igy tovabb!
Mr. Gólya
Mr. Gólya 7 napja
@Takacs Nora Akkor diplomásan vagy ostoba, a lényegen nem változtat
Takacs Nora
Takacs Nora 7 napja
@Mr. Gólya Kommunikaciobol (bufeszakon) szereztem az elso diplomamat, tudom mirol beszelek. Masreszrol pedig semmi bajom a takarito nokkel, amig csak takaritasrol oktatnak masokat es nem probalnak meg ezer dolog szakartojenek kepeben tetszelegni, mert csak ilyen ures hulyeseg lesz belole.
Mr. Gólya
Mr. Gólya 7 napja
Nem ertem, hogy mitol van neked ekkora arcod. Nalad sokkal okosabb, tanultabb emberek kozott is vannak szkeptikusak es "szelsosegesebben" gondolkozok. Sokuk az aktualis tudomanyteruletre szenteltek eletuk nagy reszet es lehet, hogy csak egy-ket teruleten, de azokban mely tudassal rendelkeznek. Meg ez a folyamatos altalanositas, azt is hadarva talalva... gyomorforgato egy figura vagy. :D Mar ne is haragudj, de egy élet iskolájában vegzett, hulyesegeket bofogo nonek nem ilyen feluleteken kellene tovabb rontania a, mar igy is rossz uton halado fiatalok edukalasat. Kivalo takaritono vagy veces neni MLM-es valhatna beloled, a(z igazi) tudas atadasat pedig hagyd mar ra azokra, akik valoban szakertoi egy-egy temanak!
Tamás Molnár
Tamás Molnár 8 napja
Ekkora baromságot. Atyaég..... 😂
Tamás Molnár
Tamás Molnár 8 napja
Microchips 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
doxt111
doxt111 8 napja
Én is kanulom magam.
wazzee Clan
wazzee Clan 8 napja
Szia , mna pèldául nekem van nagyon közeli ismerősöm aki pont covid osztályon dolgozik és Elmondta hogy igenis manipulálják az adatokat , a másik hogy nyugodjèk öregapám is elkapta , de nem abba halt bele , mègis úgy könyveltèk el . Ès mèg nagyon sok ilyen dolog van . Nem tagadom a vírust de azért nagyon fel van fújva a dolog
Mr. Gólya
Mr. Gólya 7 napja
@wazzee Clan kurvára nem nézek tévét.
wazzee Clan
wazzee Clan 7 napja
@Mr. Gólya miért fizettek volna le ? Menj el egy kórházba ès nèzd meg magad mi ott a helyzet , nem minden igaz amit a mèdiaban mondanak
Mr. Gólya
Mr. Gólya 7 napja
És téged ki fizetett le, hogy ilyen hülyeségeket írkálj?
VReb
VReb 8 napja
Majd meglátjuk
Jolie Taylor
Jolie Taylor 8 napja
m.facebook.com/story.php?story_fbid=10221821864108378&id=1010619202
Domonkos Halász
Domonkos Halász 8 napja
Mindenki hisz egy teóriában, de ugye vannak akik beszélgetnek vannak akik nem. Én szeretem ütköztetni a véleményemet, persze kulturális körülmények között😆😊
YdnAndi
YdnAndi 8 napja
Az a sok minden, amit az elején felsoroltàl (szellemi mélyrepülés, sötétség, butaság stb - mind minősítés és àltanosítàs), ezután azt mondod nem az a cél, hogy megalàzzuk, kinevessük ezeket az embereket... Csak nekem durván ellentmondásos ez?
Mr. Gólya
Mr. Gólya 7 napja
@YdnAndi Mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani, nekünk meg jogunk van kiröhögni a baromságot.
YdnAndi
YdnAndi 8 napja
@Mr. Gólya nem az a kérdés, hogy ezek tények - e, hanem, hogy ezekkel minősít-e, megalàz-e másokat, akik másképp gondolkodnak. Az igazság pedig erről 6, a másik oldalról meg 9.
Mr. Gólya
Mr. Gólya 8 napja
Ha szerinted ezek nem tényszerű megállapítások, akkor van számodra egy rossz hírem.
Persze Persze
Persze Persze 9 napja
Te még annyira fiatal vagy, hogy mindenféle mesékben hiszel, miközben hosszú élettapasztalattal és sok információval rendelkező embereket akarsz kioktatni. Olyan dolgokat cáfolsz amit az említett személyek évek óta hirdetnek. Te nagyon eccerű gyerek vagy.
Mr. Gólya
Mr. Gólya 7 napja
Te már annyira vén vagy, hogy mindenféle mesékben hiszel, miközben nálad tanultabb és sok információval rendelkező embereket akarsz kioktatni. Olyan dolgokat hirdetsz amit az említett személyek évek óta cáfolnak. Te nagyon eccerű nyugger vagy.
Kalmar Martin
Kalmar Martin 9 napja
A pszihedelikus szereket politikai okokból tették olyan szerek mellé amik valóban ártalmasak az egészségnek, miközben most reneszánszát éli a pszihedelikus kutatás, ami úttörő fejlődést hoz a mentális betegségek gyógyításában, nem kezelésében, mint a többnyire inefektív antidepresszáns és egyéb gyógyszerek, amik csak tüneti kezelést nyújtanak. Csinálhatnál egy videót pl. a Psilocybinről, San Pedroról, Bufo Alvariusról, Ayahauscaról, Amanita Muscariaról. Tulajdonképpen a pszihedelikus növényekről, amik körülöttünk nőnek és mit sem tudunk róluk és mire képesek és a politikai hatalmak hogyan mosták egybe a nevüket a "kábítószerekkel", "drogokkal". Aki elolvas egy pár könyvet a témában, olyanoktól akik ezeket kutatják és tapasztalatuk is van, nem csak olvasgatnak, hanem meg is tapasztalják az ráébred egy új világra. Nem csak a "migráncsok" nem jönnek, sok egyéb hazugság is van amit a köznép tényként kezel és foggalma nincs róla, hogy agymosott. Pl. ha valakivel szembejön a pszihedelikus szer, egyből azt kérdezni: Az ilyen halicinogén kábítószer ? Jézusom, az nagyon beteg dolog. - Pedig az összes spirituális megtapasztalás ezeknek az entheogén szereknek a következménye, sőt álmunkaban is "hallucinogén kábítószert" termelünk, ettől álmodunk, úgy hívják : DMT, DimetyilTriptamin
Lány Csak egy
Lány Csak egy 9 napja
Én nem vagyok se vírus, oltás maszk ellenes. Viszont amikor megkaptam az első AZ vakcinámat, ami egy fél napra kiütött, és miután jobban lettem elgondolkoztam a következőkön: Akkor mostantól majd évente/félévente mindig ez lesz, mindig rosszul leszek a vakcinától, vagy majd hozzászokik a szervezetem? Védeni fog ez a vírus mutációitól, akár az indiai dupla mutánstól? Tényleg hatásosak ezek a vakcinák? Ez a kulcs arra, hogy visszakapjuk a régi életünket? Vagy csak ürügyként használja a kormány, hogy itt is bevezethessék a pontozós rendszert, mint Kínában? Ha olyan embert fertőzök meg (mert ugye azt mondták így is el lehet kapni a vírust, csak nem kerülünk kórházba) aki nincs beoltva, akkor ő kerülhet-e a súlyos állapotba? Ha nem, akkor miért kell védettségi kártya, hogy bizonyos helyekre mehessünk? Ha igen, akkor meg mi értelme az oltásnak, hiszen akkor tünetmentesen fertőzünk buszokon, munkahelyen, vendéglátó helyek teraszain! Szóval én elhiszem, hogy létezik vírus, de mivel nem vagyok mikrobiológus, sem járványügyi szakember egyszerűen nem látom logikát az intézkedésekben, amiket kitalálnak/kitaláltak. :D Meg kételkedem a vakcinákban is
HUNCSA1
HUNCSA1 8 napja
Igen abban az esetben is fertőzhetsz. "csak nem kerülünk kórházba" Vakcina után erre sokkal kisebb az esély. "aki nincs beoltva, akkor ő kerülhet-e a súlyos állapotba?" Nem feltétlenül. "Ha nem, akkor miért kell védettségi kártya, hogy bizonyos helyekre mehessünk?" Valahogy növelni kell az oltakozási kedvet. "Ha igen, akkor meg mi értelme az oltásnak, hiszen akkor tünetmentesen fertőzünk buszokon, munkahelyen, vendéglátó helyek teraszain!" Hogy enyhébb lefolyást biztosítson már ha elkapod utána a vírust. "Meg kételkedem a vakcinákban is" Egy kis egészséges bizalmatlanság nem árt :).
Csaba Horvatics
Csaba Horvatics 9 napja
Mi a véleményed a "védettségi igazolvány"-ról és a birtoklásával való diszkriminálásról?
HUNCSA1
HUNCSA1 8 napja
@Ender - A játék az életem "Ez csak egy olyan megkülönböztető módszer, amivel az, aki a vírust elkerülné, mint (hogy stílszerű legyek) a pestist, az könnyebben megteheti, hiszen a közterületeken/közhasználatú épületekben nem lesz be nem oltott ember." Aha azért fordul elő, hogy ők is el kapják. Ennyit rólad. "Szerintem egy jó dolog a védettségi igazolvány."Ja, azért nincs teljes szakmai egyetértés ebben se. Ez se jött be :).
Ender - A játék az életem
Ender - A játék az életem 8 napja
Bár nem Attis vagyok, ez a yt, tehát megosztanám a saját véleményemet. A diszkrimináció sosem jó, de amikor már az emberek a sárga Dávid csillagot hasonlítják (Nem vicc, volt ilyen) az már brutális. Ez csak egy olyan megkülönböztető módszer, amivel az, aki a vírust elkerülné, mint (hogy stílszerű legyek) a pestist, az könnyebben megteheti, hiszen a közterületeken/közhasználatú épületekben nem lesz be nem oltott ember. Szerintem egy jó dolog a védettségi igazolvány.
gyandras1
gyandras1 9 napja
Az emberiség 98 % még csak pozitív sem volt!!!! Egy erős, egészséges szervezet ki kell hogy bírja a fertőzést! A vírusokat sosem fogjuk tudni kiirtani, együtt kell éljünk velük! Ezért kellene visszatérni a normális élethez!
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 7 napja
@gyandras1 szerintem is, na mindegy.
gyandras1
gyandras1 7 napja
@Mátyás Lantos akkor is igaz amit irtam baszódj meg XD
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 7 napja
huload.info/cloud/urS9kpac1oFvl3Q/vide.html
gyandras1
gyandras1 9 napja
covidmániás csira,a veszélyesség mértébében kételkedünk..... meg kell fertőződni akkor lessz sejtes immunitás.Belőled vált ki félelmet ez a koronahiszti kis idióta.
HUNCSA1
HUNCSA1 8 napja
:D
István Révész
István Révész 9 napja
Na, ez a kis csíra gyerek jól betanulta a birka meséket. Ha ilyen "bölcs" a fiatalság akkor nagy sz@rban vagyunk. :)))
HUNCSA1
HUNCSA1 8 napja
XD
Krisztián Krauczi
Krisztián Krauczi 9 napja
Az emberek már nem tudnak gondolkodni régóta. Pénz egészség ez a kettővel lehet a legjobban befolyásolni őket. A folyamat végig fog menni nem lehet ellene tenni semmit. Kiválasztódás folyik.
Gregoretta
Gregoretta 9 napja
12:43 - A szöveghez: Valamit nagyon jól csinálhattak akkor. Volt már kétszer is példa arra, hogy teszteltek, és még fel sem tűnt, hogy amúgy halálosan rettegek. Úgy rémlik, hogy az a laposföldes, aki rakétázott, meghalt.
Lévi VL
Lévi VL 9 napja
Nem is ezekről van itt szó. Létezik a vírus habár nem nevezném annak járványnak meg pláne nem, mert hogy a pestis az az volt baszta is ki az embereket rendesen, na de ez a (vírus) a közelébe sincs. De az érdekes mennyien halnak meg ebbe mégse tudok még csak olyat sem hogy az ismerősöm ismerősének az ismerőse belehalt volna sőt olyan se volt hogy egyáltalán rosszul érezte volna magát, arról nem is beszélve hogy a nátha meg mi egymás eddig is létezett. A baj ott van hogy megálllít a rendőr az utcán hogy hova mész? Mondjuk nem engem hanem a tesómat, de az én válaszom az lett volna hogy a kurva anyád szájába. Most nem azért de ez már sok, kilyárási korlátozás maszk használat mikor egyedül vagyok egy buszon stb.. Időközbe kiköltöztem angliába na itt semmi ilyen nincs se kijárási korlát se maszk az utcán (némelyik üzletek fodrászat éterem stb bezártak de most áprilisban megint kinyitottak) boltokban sem kötelező felvenni. A lényeg hogy senkinek semmi baja ezzel, és nem is halnak meg többen. Az oltással csak annyi van hogy nincs kedve az embernek rászánni az időt mikor az alatt millió más dolgot csinálhatok ami sokkal fontosabb, nos ha te vagy valaki fél oltassa be magát semmi bajom vele, aki meg nem teszi az vállalja az esetleges következményeit ennyi, fasznak kell ezt erőltetni.
Gógné Ildiko
Gógné Ildiko 9 napja
Az orvosokat is megosztja ez a téma(pedig azt gondolnánk ,ha ezt tanulták, ebből élnek, akkor tudnak is valamit) ....kiokosíthatnád a sok buta, összeesküvés elméletes dokit is.
HUNCSA1
HUNCSA1 8 napja
"pedig azt gondolnánk ,ha ezt tanulták, ebből élnek, akkor tudnak is valamit" Nyilván ebből adódik a megosztottság.
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 9 napja
Woe to the one Who boast in front of the Gods Woe to the God Who is petty and jealous to mortals Woe to the beast Who blindly obeys Woe to the king Who, like a fool, sacrifices his own kin Gods and heroes shall fade away in time She will live forever Our queen Andromeda Why is it hollow fame that men seek? And love the beast inside of you and me You shall not harm the maiden of my dreams Come and face your demise, monster of the deep! Pages of time crumble before our eyes Unlike the awe for immortal skies You shall not have the maiden of my dreams Kneel, flee or I’ll cast a curse of stone upon thee! _Ensiferum Andromeda's lyrics_
Róbert Gyenes
Róbert Gyenes 10 napja
Érdekes hogy majdnem egy évtizede mindent elárultak róla, filmekben és riportokban és kutatásokban is
Viki V
Viki V 10 napja
huload.info/cloud/t5jLxcJltKB3qIw/vide.html
Mr. Gólya
Mr. Gólya 8 napja
XDDDD XDDDDD XDDDDDD
Réka Sipőcz
Réka Sipőcz 10 napja
Iskolában: Minek tanulni természettudományokat és tudományos módszertant?! Úgy se fogjuk használni soha. Később: Összeesküvéselméletek, (laposföld, billgééécc, gyíkemberek, háttérhatalom, gyóccerlobbi)
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 10 napja
Régebben összeszedettebb tartalmak voltak, szerintem agyf@szt kaptál.
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 10 napja
23:35 Minden(!) ember szerint az az _objektív_ igazság, amit saját maga gondol. Tehát nem objektív, hanem szubjektív. Minden szubjektív. Nincs objektív igazság.
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 10 napja
Világszinten minden ember abban hisz, amiben hinni akar. Nem tudom miért lett hirtelen téma, hogy ki miben hisz. A tudomány szempontjából irreleváns a kérdés.
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 10 napja
"Minél többet ismételnek nekünk egy információt, annál inkább hajlamosak vagyunk azt igazságként elfogadni." Végülis erre való az iskola. Egyébként meg ismétlés a tudás anyja. Ja és gyakorlat teszi a mestert.
HUNCSA1
HUNCSA1 2 napja
@Mátyás Lantos A lényegi résztől még mindig eltérsz. Akkor maradjunk ennél ha már eltértél. Ha naponta ismételed, hogy lapos a Föld akkor idővel el fogod hinni vagy ha másoktól hallod ugyan ezt el fogod hinni idővel? Ezzel Atis kijelentését is cáfolom.
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 8 napja
@HUNCSA1 Nem csak mások ismételnek nekem, hanem én magam is. Csak ennek nem mindenki van tudatában.
HUNCSA1
HUNCSA1 8 napja
@Mátyás Lantos Már el is tértél attól amivel kezdted :)
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 8 napja
@HUNCSA1 Nem csak némelyik youtuber, hanem az összes. És nem csak a youtuberek, hanem minden ember. Mindenki ismétel valamit. Mond valamit... Gondol valamit...
HUNCSA1
HUNCSA1 8 napja
"Végülis erre való az iskola." TV és most már egyesek esetekben némelyik youtuber is.
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 10 napja
Ezek csak bullshitek, de mindig vannak akik ezt is halálosan komolyan veszik. A szórakozást szolgálják, vagy veled már viccelni sem lehet? Közben persze reflektálni próbálnak valamiféle jelen lévő(!) disszonanciára. Lehet valakinek megtetszik, sokan hisznek benne. Abban hiszel, amiben akarsz. Ha naponta jelennek meg egymásnak is ellentmondó 'tudományos' hírek, akkor inkább nem foglalok állást a témában. _Ez a kizárt harmadik elve._ Nem támaszkodom összeesküvés elméletekre, de a mainstream tudományra sem. Yggdrasil
Mátyás Lantos
Mátyás Lantos 10 napja
13:44 ... gondolkodó, kritikus, tudatos _médiafogyasztó_ Ezek ellentétes minőségű szavak. Vagy mások véleményére építessz, vagy a magadéra. Az emberekben van valami kényszeres dolog, hogy mindent meg akarnak magyarázni. "Semmit nem tudunk róla, bár most már egészen sokat tudunk róla." Minden bizonytalan volt, de már biztosak vagyunk benne, hogy nem vagyunk *bizonytalanok.*
Bianka
Bianka 10 napja
Van egy MLM "ugynok" szomszedom aki raadasul az epulet gondnoka is igy napi szinten elkap egy "felvilagosito csevegesre" 😰 szerinte is nepbutito az egesz covid, a vakcinakkal meg akarnak minket olni es szerinte inkabb mindenkinek esszencialis olajat kellene FOGYASZTANIA (igen, o kepes fozni ezekkel a sz*rokkal). Iskolaban dolgozom es szoktam jarni magantanitani is, az egyik kislany bebiszittere egy 50-es eveiben jaro no aki azt allitja hogy bennem is nanorobotok vannak (mert ugye en butus beoltattam magam a gonosz pfizerrel) es hamarosan atveszik az iranyitast a kognitiv funkcioim felett😂legszivesebben leutnem ezeket az embereket de kenytelen vagyok civilizalt maradni ilyenkor es valamilyen indokkal elsietni ha meglatom oket😥😂
Egon Horatius
Egon Horatius 10 napja
Köszönöm ezt a videót, azthiszem mostmár jobban át tudom látni ezt a jelenséget. Azonban az embertípusok amiket felsoroltál leginkább az ego az ami vakítja őket abban hogy reálisan lássák a világot ami körülöttük létezik. Ami az összeesküvés elméleteket illeti jobb lenne ha az emberek egy gondolatmenetként felfogásként tekintentenének rájuk mint sem egy olyan kész tényként hogy ez a hamisítatlan igazság. Főleg hogy most látom nap mint nap hogy tiltakoznak a társadalmi megosztottság ellen hogy ezt a kormány akarja hogy majd jól össze ugrasszák a társadalmat oltottak vs oltatlanok alapon mert ez emberi jogokat sért. Pedig ezt ők csinálják saját magukkal, az ember pusztítja el önmagát a saját hülyeségével és felszínes gondolkodás módjával. Én így látom jelenleg a magyar társadalmat és a legkevésbé sem akarom hogy igazam legyen.....
Zöld M4cska
Zöld M4cska 10 napja
Kinai és Orosz vakcinaellenesség!!!!!! :D
Iván Gulyás
Iván Gulyás 10 napja
Nem tudom elhinni, hogy miért félnek ennyire a chiptől, én megkaptam, és elmondhatom, hogy tökéletesen érzem magam a gazdates... Bőrömben.
Ruv
Ruv 10 napja
Fura, hogy nincs Korona vírus "jelző" a videó alatt...
Ruv
Ruv 10 napja
Tegnap tudtuk meg, hogy az unoka testvérem oltásellenes. Van egy olyan érzésem, hogy a pár éves gyereke nincsen jó kezek között...
Takó Tímea
Takó Tímea 11 napja
Nekem az a kedvencem, hogy az oltásba ,,mikrocsipszet˝ raknak XD XD
tattooair inc
tattooair inc 9 napja
huload.info/cloud/uLHI2bpmy5Znc6o/vide.html
mc st
mc st 11 napja
Beszélgettem már ilyen emberekkel és a tipikusan *a "NÉZ UTÁNA!" kifejezés mindig elhangzik!* Mindig te(!) néz utána annak az ő hülyeségnek amit mond, mert arra az érve amit mondtam arra képtelen logikusan reagálni csak alaptalan sértegetéssékel. Nagyon árulkodó kifejezés, mert ő maga nem képtelen tényszerűen levezetni, a dolgok működést, kapcsolatát és miértjét, mert ő maga nem tudja követni annak a "logikáját" mit saját maga állít. Maximum átküldi a különböző Facebook posztokat, de *mindig csak Facebook* soha nem valamilyen tudományos kutasokkal foglalkozó lap, inkább valamilyen csoportban valaki ilyeneket írogat, hogy "egy kórház biztonsági őre tudja, hogy minden beteg 90% már oltott aki bent van". Mondom honnan tudja egy biztonsági őr minden beteg kortörténetét?! De a Facebook-on megírták az úgy van! Ilyeneket elhisz feltétel nélkül, de ha pl. egy Amerikai(Angol, Brazil, stb.) dupla vaktesztes kutatásra hivatkozom amiben 43 ezer ember vett részt és publikusak az adatok: az hazugság! Nem tudom menyire ismeritek, de 2021 év elején csináltak az Angolok egy felmérést, hogy mik a legnépszerűbb hiedelmek, összeesküvés elméletek a Covid-al kapcsolatban és a muszlin közösségben azzal riogatják az embereket(ez a legnépszerűbb elmélet), hogy *disznó és marhahúsból készül a vakcina!* Mikor ezt elmondtam az egyik ilyen "hívőnek" a hasát fogta úgy röhögőt! Most az hogy disznóhúsból készül a vakcina az hülyeség, de az hogy mikrocsip van benne ami GPS koordináták sugároz az államnak, hogy téged nyomon tudjon követni az tuti biztos! Pár hét múlva egy másik alkalommal viszont már azt állította, hogy Bill Gates megbízására fejlesztették ki a vakcinát, hogy meddővé tegyék a férfiakat és nőket is! _(Vajon melyiket vakcinát amúgy, mert Magyarországon 5 különbözővel oltanak és a népesség amúgy is évtizedek óta fogy nem pedig túlszaporodik O_o)_ A fent említett felmérés azt is megállapította, hogy mindenki más összeesküvés elméletre fogékony, attól függően milyen az iskolázottsága, vallása, életkora, közösségi kapcsolata és milyen helyekről(Facebook csoportokból) informálódik. Ezért van az, hogy a nem muszlinok egyáltalán nem fogékonyak "a vakcina disznóhúsból" van elméletre, de mikrocsip vagy agykontroll drog (hogy a megfelelő pártra szavazz) elméletre már annál inkább. Tudom kicsit hosszú lett, köszi, ha végig olvastad :)
Árpád Szeiff
Árpád Szeiff 10 napja
Kedves @mc st ! Te úgy ismered a politikai mechanizmusokat, hogy egy ilyen lehetőség a demokráciák javára hajtaná a vizet? Bocsi, én nem. A politika soha nem fog oda felnőni, hogy ellen tudjon állni a kísértésnek. Az embereknek nem véletlenül vannak rossz előérzetei. Bár az aggodalmak részleteiben nagyon sok a csacskaság, de a fő félelem, hogy a demokráciák tovább lesznek csorbítva a modern digitális eszközökkel, az reális veszély. "Kellő struccpolitikával minden elkerülhető bajt elkerülhetetlenné lehet tenni." (Szeiff)
mc st
mc st 10 napja
@Árpád Szeiff nem vagyok mérnök (IT SW, HW teszter vagyok, fejlesztünk GPS-s tracking device-t is), de én is így tudom. Legtöbb ami jelenleg ki lehet hozni belőle az chip a kutyákba (ami megfizethető) és az emberek is ismerik, illetve a érintésmentés fizetés. Az egyik indexes újságírónak be is van ültetve egy ilyen a kezébe. Továbbá, személy azonosításra nagyon jó lehetne, pl. mentős, rendőr leolvassa az eszméletlen személy adatait, fontos tudnivalókat (gyógyszer érzékenység).
Árpád Szeiff
Árpád Szeiff 10 napja
Hmmm 2 Az ezért el tudod mondani, hogy miért froclizzák az embereket? Magyarország nagyon jól áll laboratóriumi technikákkal. Miért nem csinálnak például évszakonként egy nagyobb használt maszk tesztet? Miért csak pofáznak arról, hogy nevetséges, hogy a maszk miatt valamibe megbetegszünk, a helyett, hogy leellenőrzik, és az eredményeket nyilvánosságra hozzák. Amúgy nem lepődnék meg, ha ezt megtennék, odafönt lepődnének meg. Ettől még kötelező lenne a maszk, de az emberek tájékoztatása a viselés higiéniájáról, a dilettáns amatőr tanácsadásból átkerülne hivatalos kézbe.
Árpád Szeiff
Árpád Szeiff 10 napja
Hmmm Az ezért el tudod mondani, hogy miért froclizzák az embereket? Például a Chip téma. Mérnök vagyok. Ismeret terjesztéssel ezt a témát rövidre lehetne zárni. De nem teszik. 1) A dolog létező technológia; 2) Messze nincs benne annyi lehetőség amit az emberek gondolnak róla; 3) Könnyen lebuktatható. Részletezve: 1) A házállatokat így jelölik tartósan meg. 2) A chip-nek nincs saját energiaforrása. Nagy térerejű külső impulzusokkal kell energiával ellátni, és így is nagyon kis energiájú jellel tud válaszolni. Ezért csak néhány méter az oda-vissza hatótávja. 3) A chip az energiafelvétellel elkerülhetetlenül interferenciába kerül a környezetével, ezért nem olyan nehéz egy chip kereső készüléket létrehozni. ---- Akkor felmerül a kérdés. Miért nincs ez közérthetően, hivatalosan publikálva, mikor ez egy nem kívánatos aggodalom? a) A hatalomnak kell az erkölcsi önigazolás, hogy a pórnépet lenézi és kifosztja. b) Impotensek az emberek megnyugtatására. c) Már vannak tudtukon kívül chip-el jelölt emberek. Mint írtam, GPS-hez nem jó, de egy pl. beléptető rendszernél egy nem kívánatos újságíró már érzékelhető.
Szabesz Super
Szabesz Super 11 napja
Amúgy ha olyan jól tudod akkor bizonyítsad is.
Szabesz Super
Szabesz Super 11 napja
Az igazságot nem lehet tudni!!!!!! Max ha valaki tudja akkor nem fogadja el.
EcchiEdric
EcchiEdric 11 napja
Nem dohányzok. Bele sem gondoltam, hogy ettől “mekkora hős” vagyok! Egy csomó dohányos életét mentettem meg ezzel! 😆
Dóra Petra
Dóra Petra 9 napja
Na kb....végre valaki aki látja a fától az erdőt
ildikom
ildikom 11 napja
Hej, Attis, nezzed meg Gabor Simko videojat Covid-19 a cime. Nagyon korrekt. ~~ Jo egeszseget kivanok mindannyiunknak.
livija balazs
livija balazs 11 napja
Teged is lefizettek?
Mr. Gólya
Mr. Gólya 7 napja
@Viktor Nagy Ebben amúgy van valami. De nekem nem lenne gerincem annyi embert átbaszni és hülyíteni, mint annak félművelt kretén Görény... illetve, Gődénynek.
Viktor Nagy
Viktor Nagy 7 napja
@Mr. Gólya Örülnél ha annyi eszed lenne mint neki😆
Mr. Gólya
Mr. Gólya 8 napja
Téged is átvert a mindentől rettegő, birkaagyú Gődény?
♥Csillámcica♥
♥Csillámcica♥ 11 napja
Bevallom, hogy mikor kezdődött ez a járvány, úgy őszre jutottam el oda hogy nem is létezik ez az egész.. mert a környezetemben senkit nem ismertem, aki elkapta. Később behozta valaki a vírust a melóba, januárban kezdődtek a sorozatos megbetegedések. Engem kikerült (vagy tünetmentesen átestem rajta?) Azóta amiket meséltek a többiek, kicsit komolyabban veszem már... Viszont azt már nem egyáltalán nem gondolom hogy a maszk bármire is jó. Nem fogom letagadni. Maszkellenes vagyok, ahol lehet kerülöm már.. utcán nem vagyok hajlandó felvenni mert nem látom semmi értelmét és aminek nem látom értelmét, azt nem is fogom betartani. Most pl buszon ülök, de nincs senki mellettem, így megintcsak nem fogom felhúzni rendesen a maszkot. A saját kényelmem nézem? Igen. Ugyanakkor az értelmét is keresem a dolgoknak.. mert ha valóban annyira számítana ez a maszkos dolog, nem lenne ennyire sok a beteg. A védőoltás. Eleinte vonakodtam tőle, de mivel tudtam hogy csak ezzel lehet szép fokozatosan visszakapni a normális életet így már én is be vagyok oltva egy ideje. Rengetegen hisznek ebben hogy Bill Gatesnek köze van ehhez.. hogy létrehozta valaki a vírust... Jaj ezektől agyrákot kapok. 😑🤦 Az viszont nem összeesküvés elmélet hanem tény, hogy az adatokat hamisítják... én is hallottam nem egyszer, hogy megkérdezték a hozzátartozókat hogy ráírhatják e a papírokra hogy covidban halt meg... és köze nem volt hozzá. Tud csúnya dolgokat tenni ez a vírus, de a gazdaság hosszabb távon megsínyli ezt a sok maradj otthont. :/ Ez már sehogy se jó. Persze nem leszek népszerű ezzel a véleménnyel és igen, akkor is ezt mondanám ha egy családtagom halna meg.. de ha valakinek el kell kapnia a vírust úgyis elfogja. Nálunk a munkahelyen azok kapták el a vírust, akik odafigyeltek a maszkhasználatra, mindent fertőtlenítettek, sehova nem mentek csak bevásárolni és mégis. Én meg aki nem foglalkoztam annyira a dolgokkal, el se kaptam. Nyilván veszélyes ezt nem fogom tagadni. És azért veszélyes mert nem tudod kire milyen hatással lesz. Van aki enyhe tünetekkel otthon elvolt. Van aki több hétig szenvedett, van aki gépre került. De egyben biztos vagyok: úgyis el fogod kapni ha nem élsz teljesen bezárkózva.
HUNCSA1
HUNCSA1 2 napja
@♥Csillámcica♥ Szerintem se szándékosan került ki a laborból. Most is valami olyasmi történhetett mint mikor a HIV vírus jutott ki náluk a laborból amit az amcsiktól kaptak.
♥Csillámcica♥
♥Csillámcica♥ 10 napja
@HUNCSA1 persze, Kínából indult ki, de nem emberi szándékossággal
HUNCSA1
HUNCSA1 10 napja
Hát pedig nem csak a természetes változat terjed tetszik nem tetszik. Kínában szabadult ki az amcsik nem tévedtek.
ENTÉ
ENTÉ 11 napja
18:20 és ugyanez igaz az antikonteós infókra is. Ha pl. elejétől fogva a heti naplós riogatást nézed, akkor jól beparázol, mert az egész helyzetet úgy állítják be, mintha már legalább 1 millióan meghaltak volna csak itt Magyarországon. Holott erről szó nincs. Az is nagyban meghatározó egyébként, hogy KI/MI mondja, hogy fals az információ. :) Hát persze nyilvánvalóan minden olyan ember, aki nem oltatta be magát és nem tesztelte magát az egy két lábon járó veszélyforrás. Ez ugye kicsit sem diszkriminatív?! Majd ha bizonyítod, hogy "megöltem" ennyi vagy amannyi embert, akkor majd lehet rám mutogatni, mint gyilkosra, de amíg nincs a kezedben semmi ellenem, addig ugyanúgy nem lehetsz biztosan abban sem, hogy az oltásoknak és az oltottaknak milyen hatásai lesznek. A maszk pedig szintén csak egy vélelemre alapul, csak épp nem az ártatlanságéra, hanem a bűnösségére. Arra alapoz, hogy hordjad, mert biztosan fertőzött vagy. Nem bizonyította senki. Abba meg inkább bele se mennék, hogy a hivatalosan elérhető tesztek (legyen az bármelyik) mennyire megbízhatóak. És ti kedves antikonteósok semmit nem kérdőjeleztek meg. Minden így jó, ahogy van ugye? Az erőszakos cselekményekről meg annyit, hogy ugye nem kell ecsetelnem, hogy egy olyan országban élünk, ahol nincs jogállam, nincs jogbiztonság, nincs jogfolytonosság, politikai bűncselekmények zajlanak, a rendőrség is vastagon benne van csomó dologban... ez már kovid előtt is így volt, a rendeleti kormányázás még inkább rátett egy lapáttal. Ha te ezt nem akarod meglátni, lelked rajta, de ha majd esetleg találkozol a rendőrséggel, bírósággal, ügyészséggel, akkor nem lesz okod óbégatni, ha kedvezőtlen ítéletet hoznak. És ez van, koncepciós perek is vannak mai napig. Szóval bőven van már itt összeesküvésgyakorlat is. :) Problémákkal már kovid nélkül is tele volt a padlás, szóval elég nagy tragédia ez az országnak. Ostobábbnál ostobább politikai döntések sorozata azóta is. NER van meg centralizáció.
Levi Ackerman
Levi Ackerman 11 napja
Azért nem hiszek nagyon a vakcinába mert 1.még gyógyszer sincs a vírusra tehát akkor mi van benne??? 2. 2015 óta csak a migránsok jött a vírus semmi mást nem lehet hallani csak vírus így vírus úgy 3.hiába vakcina szerintem úgy is itt marad mint az influenza
Levi Ackerman
Levi Ackerman 11 napja
Még 1 valami anyummal viccből a gyors tesztre vörös bort raktunk és pozitív teszt lett😂
Levi Ackerman
Levi Ackerman 11 napja
+"nem kötelező az oltás" de ha elakarsz menni pl:nyaralni akkor meg kell a platina kártya
ENTÉ
ENTÉ 11 napja
Tévedsz, nem egyszerű. Rohadt bonyolult és qrva sok utánajárást igényel és akkor is még csak a felszínt kapargatod. De antikonteósként biztos jó azt gondolni, hogy konteókkal foglalkozni mennyire egyszerű. :)
Mr. Gólya
Mr. Gólya 8 napja
A konteós gondolkodás a józan paraszti ésszel összeegyeztethetetlen, és nem volna szabad az ilyeneknek szavazati jogot adni.
ENTÉ
ENTÉ 11 napja
Há lol... pedig a konteósoknak is muszáj olvasgatnia a fősodratú okosságokat, hogy tudjanak mire kontrázni. :P Csak a különbség az, hogy az antikonteósokban fel sem merül, hogy lehet másképp... meg halkan tegyük hozzá, idejük is kevesebb van arra, hogy konteókkal foglalkozzanak. LOL Tehát nehogy már még a konteósokat állítsd be úgy, hogy elkényelmesedett senkik, akik készen kapják a konteós infókat és csak azokat hajlandók elhinni, semmi mást. Pont azok fogadnak el mindent és kajálnak meg gyorsan minden antikonteós dumát, akiknek egyszerűen nincs idejük se pro, se kontra a dolgok mélyére ásni.
Mi az a Tudatalatti és hogyan hat rád?
20:40
Tanulom Magam
Megtekintés 43 E
Biztonságos-e a Covid-vakcina? És ha igen, melyik?
20:33
Nótár Mary-Elfeledem (Official Music Video)
3:02
Nótár Mary Official
Megtekintés 295 E
Happier Than Ever
0:15
Billie Eilish
Megtekintés 11 M
Ti Kérdeztétek: Szex
30:23
Tanulom Magam
Megtekintés 164 E
Földönkívüli eszköz járt a Naprendszerünkben?
13:14
13 Jel, hogy Alacsony az Érzelmi Intelligenciád!
15:56
Mucsi, Badár, Csuja és Soma fröccsöznek
29:26
Hajnóczy Soma
Megtekintés 44 E
Az Időutazás lehetséges?
14:45
Tanulom Magam
Megtekintés 195 E
Nótár Mary-Elfeledem (Official Music Video)
3:02
Nótár Mary Official
Megtekintés 295 E
Happier Than Ever
0:15
Billie Eilish
Megtekintés 11 M
A Michael Jackson ügy
17:30
PAXEL
Megtekintés 158 E
Ginoka x G.w.M - BMW /Official 4k Videoclip/
3:30
Ginoka Official
Megtekintés 548 E